• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

LadyPower Komplex Terápia

E-mail Nyomtatás

Gyógymód méhsüllyedésre, hüvelysüllyedésre,

hólyagsérvre, végbélsérvre - LadyPower komplex konzervatív terápia

A  süllyedéses, sérves problémák kezelése lehet konzervatív, azaz műtét nélküli, illetve műtéti. A méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek sok esetben nem érik el a kívánt hatást, illetve a probléma a műtétet követően gyakran kiújul. A méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek alapvető problémája, hogy alátámasztás nem érhető el velük, mivel gyenge a gátizomzat, csak felfüggesztés.

A műtéti technikák problematikája adott ösztönzést egy új, komplex terápia kidolgozására, amelyet PhD.Dr. Németh Zoltán a Bécsi Barmherzige Brüder Kórház nőgyógyász főorvosa, társaságunk orvosszakértője dolgozott ki 2009-ben. A módszert LadyPower komplex terápiának neveztünk el.

Dr. Németh Zoltán a Lady Power komplex konzervatív terápia megalkotója

Ez az új módszer sok esetben vezethet akár teljes gyógyuláshoz súlyosabb méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv és végbélsérv esetén is,  elsősorban fiatalabb nőknél, akik röviddel a szülés/szülések után szembesülnek ilyen problémákkal.

A LadyPower komplex konzervatív terápia három alapeleme: a hüvelysúly (hüvelykónusz), a különféle formájú, leginkább kocka szilikonpesszárium és az elektrostimulációs kezelés.

 

Hüvelysúly, hüvelykónusz a hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés kezelés részezközeSzilikon kocka pesszárium a hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés kezelés részezköze