• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

LadyPower Training Program

E-mail Nyomtatás

A LadyPower Training Program hüvelykónusz, hüvelysúly segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ezek a tamponhoz hasonló nagyszerű segédeszközök tulajdonképpen személyi trénereknek tekinthetők.

Szülés után sok nőnek tűnik fel, hogy a megváltozik a szexuális érzékelése, a hüvely regenerációja nem tökéletes. Gyakori az ilyenkor fellépő vizeletvesztés, inkontinencia is.

LadyPower Training Program néhány héten belül segít a kitágult izmokat regenerálni, és így mindkét probléma megszűnése valószínűsíthető.

A LadyPower Conus rendszeres használata megerősíti a kismedence izmait, ezáltal - a tudományos világirodalom adatai szerint - az estek 70% -ban a stressz inkontinencia meggyógyul illetve jelentősen javul, így egy estleges műtét ugyanilyen arányban elkerülhető.

Hozzászólások  

 
+1 #1 Elvi 2012-08-21 18:12
Elvira
Jónapot kivánok.
Engem már kétszer mütöttek első hátsofli plasztikával. az elöző mütétem három hónappal ezelőtt volt akor eltávolitották a méhemet, és ezután találtam rá erre a gyogymódra sajnos külömben még meg lenne a méhem mert eszt probáltam volna ki mindenféleképp elöbb,de igy is szükségem lenne a hüvelysulyra mert ujból hüvelysérvem van,én megvásárolnám ha dudom egydül is a használatát.Nekem nagyon messze van Német zoltán dr ur a lakhelyemhez és nagyon sokba kerülne,de ha nincs más megoldás akor lehet felkeresném valaki eltudja mondani használatát estleg ha vakitöl meg is vásárolnám. közsi
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés