• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hozzászólás, vélemény, saját élmény

E-mail Nyomtatás

Ebbe a fórumba kérem, írja meg véleményét, tapasztalatát. Biztosan tud segíteni másoknak, megkönnyebbül lelke ha elmondja problémáját, élményét, saját tapasztalatát.

A hozzászólás csak belépés után lehetséges!

Hozzászólások  

 
+1 #128 Ole 2018-03-14 22:14
Igen, ha javul az izom, jöhet a kisebb kocka. Néha jó egy kontroll, ha csak a kockát hordod is, mert pl. hallottam olyat, hogy valaki betuszkolta a túl nagy kockát, mert sporólt a vizitdíjon. vagy azt is, hogy, a menopauzában szárazabb, vérzékenyebb a hüvelyfal és jó, ha a doki mondja meg, a hölgynek, melyik krém a legjobb a kockához. lehet neked is ezt jó megkérdezni, ha esetleg e kor körül vagy, hogy ne legyen gond a kockával. ilyesmiket hallottam, hátha segítettem.
Idézet
 
 
0 #127 Doli 2018-03-12 23:02
Köszönöm Ole a válaszodat! Most legalább biztos lehetek benne, hogy jól emlékeztem... Sajnos, egy ideig nem is mertem edzeni, mert félreértettem a dolgot, hogy az eredeti kockát kell megtartanom. Edzés után általában nagyon nehéz betenni, de a kisebbik kockától bevéreztem. Muszáj lesz dokihoz mennem, mert nem tudom, mikor lehet cserélni. Erre csak a nyáron lesz lehetöségem. Addig csak módjával edzem magamat.
Idézet
 
 
+1 #126 Ole 2018-03-11 18:47
Ha edzegetsz, épülget az izom, jöhet a kisebb kocka, vagy már nem is kell. Ha csak a kockát használod és nem építesz izomzatot, akkor lehet, egy idő után nagyobb kocka kell a természetes öregedés miatt. "Use it or lose it," vagyis "használd, vagy elveszíted"- mondta nekem a doki a rendelőben.De igazuk van a lányoknak itt a fórumon, legjobb a vizsgálaton a dokit kérdezni, mert ő tudja a pontosat, teneked mi a gondod. Nekem pl a rendelőben derült ki, nem is mozog az izom, hiába edzegettem. először ezt kellett rendbe tenni.
Idézet
 
 
0 #125 Doli 2018-03-11 12:13
Kérdésem, hogy az elsöre megállapított kocka nagyságát meg kell-e változtatni idövel? Ez a nagyság müködik-e az életem végéig?
Mi az oka, ha a kocka kipottyan a helyéröl?
Idézet
 
 
+3 #124 Szamos 2018-03-06 18:27
Szia Random!

Hú, hát igen, érdemes lehet bekrémezni a súlyzó tokot, de csak akkor , ha nem bő a hüvelyváladék és, akkor nem a sérvek tartják majd, de hát szerintem nyugodtan kérdezhetsz az lp győri asszisztenstől is, mert hát végül is ő látja a diagnózisodat és ő tud legpontosabbat mondani az alapján. A sérvek úgy javulnak, hogy alájuk épül az izomzat és nem tudnak már annyira lejönni a szervek. Egyébként a ciklus közepén, 8-16 nap, jobban tart az izom, akkor érdemes legtöbbet súlyzózni, a menszesz előtt gyengül az izom, lejjebb jönnek a szervek,a méh is, akkor nem is érdemes súlyzózni, mert téves eredményre jutsz.
Idézet
 
 
0 #123 random 2018-03-06 15:18
Sziasztok!

Én is jártam a győri rendelőben. Két hónapja csinálom a terápiát, kocka pesszáriummal és ES géppel, mert szülés után enyhe méhsüllyedést, hólyag-és végbélsérvet állapítottak meg nálam. Hüvelysúlyokat is vettem, de januárban még nem tudtam benn tartani a legkisebb súlyt sem, így azzal vártam két hónapot. Most már megy, súllyal együtt is, de elbizonytalanod tam. Mivel nagyok a sérvek, elképzelhető, hogy azok tartják meg a súlyt. Mitől várhatom a sérvek javulását? Köszi a segítséget!
Idézet
 
 
+1 #122 Konya 2018-03-05 20:08
Helló Lányok!

Nemrég voltam a ladypower vizsgálaton, ahol a doki bácsi mondta, zéró a gátizomzatom mozgása, és amit annak hittem, azt a hasam, fenekem, ilyesmi csinálja! Hú, milyen igaz, most már én is látom! Ezért volt eddig semmi eredménnyel, amit csináltam. Kár, hogy csak most bukkantam a Szikszay dokira! eszméletlen szimpi!
Idézet
 
 
+1 #121 Ole 2018-02-03 21:31
Szia Mamma! az elektro stim gép hatását a súlyzóval nagyon jól le tudod ellenőrizni, ha azt lehet használnod. addig lehet jó használni, míg azzal nem tudsz haladni, bár persze függhet ez egy halom más dologtól sztem, van e vizeletcsepegés , ilyesmi...a gép tényleg szuper!
Idézet
 
 
+1 #120 Mamma 2018-02-01 18:41
Az ladypower elektro stimet meddig használtátok? Most tartok a második hónap körül. Úgy érzem, kezd hatni, pl . jobb az érzet házaséletnél. Meddig érdemes használni?köszi
Idézet
 
 
+3 #119 Ole 2017-12-27 20:30
Boldog Karácsonyt a ladypowernek és a fórumozóknak! Voltam a rendelőben, tényleg kellett az elektro gép, itthon használom, klassz! Köszi mindenkinek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés