LadyPower Training Program

A LadyPower Training Program hüvelykónusz, hüvelysúly segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ezek a tamponhoz hasonló nagyszerű segédeszközök tulajdonképpen személyi trénereknek tekinthetők.

Szülés után sok nőnek tűnik fel, hogy a megváltozik a szexuális érzékelése, a hüvely regenerációja nem tökéletes. Gyakori az ilyenkor fellépő vizeletvesztés, inkontinencia is.

A LadyPower Training Program néhány héten belül segít a kitágult izmokat regenerálni, és így mindkét probléma megszűnése valószínűsíthető.

 • A gátizomzat és a szexualitás

  Sokat hallunk és beszélünk róla, de sajnos csak nagyon kevesen tudják, mi a valóban fontos a szexuális élet terén.

 • A LadyPower filozófia

  Erős gátizomzattal az inkontinencia ellen.

  A kismedencei izomzat (gátizomzat) jelentősége sok nő számára csak akkor tudatosul igazán, amikor problémák lépnek fel.
  A szexuális problémák jelentős része, a vizeletvesztési zavarok (inkontinencia), a méhsüllyedés, a hüvelysüllyedés, a hólyagsérv és a végbélsérv ezen izomcsoport gyengeségére vezethető vissza.

 • A stressz inkontinenciáról bővebben

  Stressz inkontinencia alatt a vizelet akaraton kívüli elcseppenését értjük, melyet testi megterhelés, köhögés, tüsszentés, nevetés, stb. vált ki. A stressz inkontinenciában döntő többségükben olyan hölgyek szenvednek, akik életük során egy vagy több gyermeknek adtak életet.

 • LadyPower Conus

  Hüvelysúly a gátizomerősítés eszközeLadyPower Conus

  A LadyPower Conus - Az Ön személyi trénere

  A LadyPower vaginálsúlyok vagy hüvelysúlyok használata a kismedencei izomzat erősítésére (LadyPower Fit Program), illetve ennek rehabilitációjára (LadyPower Therapy Program) szolgál. A LadyPower hüvelysúlyok használata egyszerű, és rendszeres alkalmazás esetén néhány héten belül a gátizmok jelentős megerősödésével számolhatunk. Ezekkel lehet a kismedencei izomzat adott állapotát lemérni, illetve ezt célzottan erősíteni. Azokban az országokban, amelyekben ez a módszer már elterjedt, (Nyugat-Európa, Amerikai Egyesült Államok) jelentős előrelépésként tartják számon ezt az eljárást a kismedencei izomzat erősítésére és a stressz inkontinencia konzervatív kezelésére.

 • LadyPower Training Program

  A LadyPower Training Programhüvelykónusz, hüvelysúly segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ezek a tamponhoz hasonló nagyszerű segédeszközök tulajdonképpen személyi trénereknek tekinthetők.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.