LadyPower Conus

Sportorvosilag bizonyított tény, hogy minden harántcsíkolt izom – és ez alól a gátizomzat sem kivétel - ellenállással szemben jobban erősíthető. A LadyPower Conus (hüvelysúly) alkalmazása jelentősen fokozza a tréning hatásosságát és meggyorsítja a szülés alatt kialakult izomsérülések regenerálódását.

A LadyPower vaginálsúlyok vagy hüvelysúlyok a kismedencei izomzat erősítésére szolgálnak. A LadyPower hüvelysúlyok használata egyszerű, és rendszeres alkalmazás esetén néhány héten belül a gátizmok jelentős megerősödésével számolhatunk. Ezekkel lehet a kismedencei izomzat adott állapotát lemérni, illetve ezt célzottan erősíteni. Azokban az országokban, amelyekben ez a módszer már elterjedt, (Nyugat-Európa, Amerikai Egyesült Államok) jelentős előrelépésként tartják számon ezt az eljárást a kismedencei izomzat erősítésére és a stressz inkontinencia konzervatív kezelésére.

 • A gátizomzat és a szexualitás

  Sokat hallunk és beszélünk róla, de sajnos csak nagyon kevesen tudják, mi a valóban fontos a szexuális élet terén.

 • A LadyPower Komplex Terápia alapelemei

  Kocka pesszárium

  A LadyPower Komplex Terápia három alapelemből áll - a kockapesszárium, a hüvelysúlysúly és az elektrostimuláció megfelelő használatából.

 • Hüvelysúly, hüvelykónusz

  Miután a gátizomzat összehúzása nehezen kivitelezhető sok hölgy számára, igen sokan elfordultak a különféle gátizom-rehabilitáló módszerektől. Éppen azért egy olyan eszköz, a hüvelysúly kifejlesztése vált nélkülözhetetlenné, amely megkönnyíti ezt a feladatot.

 • LadyPower Conus

  Hüvelysúly a gátizomerősítés eszközeLadyPower Conus

  A LadyPower Conus - Az Ön személyi trénere

  A LadyPower vaginálsúlyok vagy hüvelysúlyok használata a kismedencei izomzat erősítésére (LadyPower Fit Program), illetve ennek rehabilitációjára (LadyPower Therapy Program) szolgál. A LadyPower hüvelysúlyok használata egyszerű, és rendszeres alkalmazás esetén néhány héten belül a gátizmok jelentős megerősödésével számolhatunk. Ezekkel lehet a kismedencei izomzat adott állapotát lemérni, illetve ezt célzottan erősíteni. Azokban az országokban, amelyekben ez a módszer már elterjedt, (Nyugat-Európa, Amerikai Egyesült Államok) jelentős előrelépésként tartják számon ezt az eljárást a kismedencei izomzat erősítésére és a stressz inkontinencia konzervatív kezelésére.

 • LadyPower Conus hüvelysúly - Szakmai beszámoló Dr. Mihályi Gyulától

  Dr. Mihályi Gyula összefoglalta szakmai tapasztalatait a LadyPower Conus hüvelysúly alkalmazásáról.

  "A LadyPower Conus alkalmazása egyszerű és bizonyítottan hatásos módja a gátizomzat erősítésének, ezáltal Stresszinkontinencia konzervatív kezelésének. Saját vizsgálataim alapján a használók 82%-a számolt be gyógyulásról, illetve érezhető javulásról. A használók életminősége a nem használókéhoz képest jelentősen javult."

  Nyissa meg a cikket, hogy elolvassa a teljes összefoglalást!

 • LadyPower Training Program

  A LadyPower Training Programhüvelykónusz, hüvelysúly segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ezek a tamponhoz hasonló nagyszerű segédeszközök tulajdonképpen személyi trénereknek tekinthetők.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.